Floranie byter namn till 1753 Skincare

Floranie byter varumärkesnamn till 1753 Skincare och har bytt design på ytterförpackning och flaska. Just nu får du 25% rabatt!

Floranie byter varumärkesnamn till 1753 Skincare och har bytt design på ytterförpackning och flaska. Just nu får du 25% rabatt!

Stor aktör har hotat med varumärkesstämning

Bakgrunden till bytet är att en stor aktör har hotat med varumärkesstämning.

”De har ingenting att komma med men ni kommer inte ha varken tid eller pengar att gå emot dem i rätten” menar 1753 Skincares jurist.

Christopher Genberg som är bakom varumärket menar att hela hudvårdsindustrin som den är idag inte är hudvänlig och kommer revolutioneras med en ökad kunskap om kroppens endocannabinoidsystem. Endocannabinoidsystem upptäcktes för mer än 30 år sedan och är det absolut viktigaste i kroppen eftersom det påverkar i princip allt – hudhälsan i allra högsta grad.

Ta reda på hur kroppens endocannabinoidsystem fungerar och kan balanseras med CBD och CBG (cannabisextraker) och skapa långsiktig hudhälsa. En gratis föreläsning om ämnet hittar du här.

Nya namnet är en hyllning

Det nya namnet är en hyllning av Carl Von Linné som namngav Cannabis Sativa år 1753.

Carl von Linné, den svenska botanikens fader som är känd för sina bidrag till den vetenskapliga klassificeringen av växter, djur och mineral, har haft en betydande inverkan på vetenskapen. 

Genom att namnge Cannabis Sativa bidrog han till att etablera en grund för studiet av denna viktiga växt och dess mångfacetterade egenskaper, inklusive dess användning i medicin, industri och rekreation. Linnés arbete fortsätter att vara en del av den rika historien kring cannabis och dess botaniska undersökningar.

25% Rabatt september ut

Just nu får du 25% rabatt på I LOVE Facial Oil.
Kampanjpriset är 636 kr (ordinarie pris är 849 kr). Gäller hela september.

>> Till 1753 Skincare

Dela:

Sök

Om bloggen Holistisk Hudvård

Här hittar du kunskap och inspiration från Sveriges främsta hälsoinspiratörer inom holistisk hudvård som hjälper dig att förstå dig på din hud.

Bloggen belyser hur hud, kropp, själ och miljö hänger ihop och hur du äntligen kan skapa frisk och vacker hud du stortrivs i! 

Du kommer också få tips om om event och utbildningar som delar vårt helhetstänk.

Har du tips eller vill du skriva för oss? Hör av dig till hejsan@holistiskhudvard.se

Säg hej på:

Mest lästa:

Holistisk Hudvård

Relaterade inlägg