Totalt 90+ Digitala Föreläsningar & Samtal om Holistisk Hudvård

Alla våra event går fortfarande att se!

frågor och svar

”Hudhälsa genom hudkunskap!”

Sveriges Holistiska Hudvårdsvecka är en återkommande digital föreläsningsvecka.

Veckan är fylld med ögonöppnande expertintervjuer och föreläsningar från Sveriges främsta experter, inspiratörer och tankeledare inom holistisk hudvård & hälsa. Du kommer lära dig att ta hand om din hud på ett helhetstänkande sätt Hud – Kropp – Själ – Miljö.

Varje expertsamtal och intervju är ca 45min och inkluderar en live Frågor & Svar med föreläsaren. Du har alltså möjligheten att ställa frågor om just din hud, hår och hälsa.

Alla föreläsningar under Sveriges Holistiska Hudvårdsvecka är helt online. Du kan fortfarande köpa tillgång till alla inspelningar och se i efterhand när du vill. Du kan ta del av expertintervjuerna var du än är och behöver inte resa någonstans, boka övernattning eller ta ledigt från jobbet. 

När du köper din Livstidsbiljett, kommer du få ett mail med inloggningsuppgifter som ger dig tillgång till föreläsningsportalen. Här kan du se programmet, delta live på föreläsningarna och se repriser när som helst i all tid.

Köp din Livstidsbiljett till Sveriges Holistiska Hudvårdsvecka för respektive år. Efter ditt köp, får du ett mail (på engelska) som hjälper dig att skapa din inloggning. Spara dina uppgifter och logga in till föreläsningsportalen.

Här kan du se programmet och delta live på föreläsningarna. Du hittar även kontaktuppgifter, länkar och erbjudanden från våra experter. Dessutom ger din Livstidsbiljett dig tillgång till alla repriser för all tid.

Logga in till föreläsningsportalen här: login.holistiskhudvard.se

Sveriges Holistiska Hudvårdsvecka är en digitala föreläsningsvecka och passar både privatperson och dig som jobbar inom hud, kost, hälsa eller är terapeut. Perfekt om du är intresserad att leva mer hållbart och skapa balans i huden såväl som kroppen i samklang med naturen.

Har du testat allt men ingenting fungerar? Då är det kanske inte brist på produkter som är orsaken utan brist på kunskap kring hur kroppens största organ fungerar och vad den påverkas av.

Sveriges Holistiska Hudvårdsvecka är för kvinnor och alla som känner sig frustrerade över sin hud och överväldigade och förvirrade av alla produktval och råd. Allt du vill är att äntligen må bra i din hud och förstå vad som är rätt för just den!

”Hudhälsa genom hudkunskap!”

Syftet är att stärka det holistiska, ekologiska hud- och egenvårdstänket, bygga självkompetens hos dig som tittare så att du känner att du bättre förstår dig på dina hälsoval.

Eventet kommer hjälpa dig att förstå din hud och dess funktioner bättre genom kunskap. Eftersom hälsa är så individeuellt, är en annan del för ökat välmående att träna lyhördheten till sin egna intuition. Att lära sig att stanna upp, lyssna inåt och låta den egna kroppen vara guiden till holistisk hälsa.

Vi stor starkt på att ökat individuellt välmående och självkännedom bidrar till en minskad och medveten konsumtion av (hudvårds)produkter vilket i sin tur är nödvändigt för en hållbar framtid.

Livstidsbiljetten ger dig tillgång till hela programmet och du behåller åtkomsten till alla intervjuer för all tid* så du kan titta när du vill, var du än är.

På en vanlig mässa eller seminarievecka, finns det ingen chans att ta igen en föreläsning. Har man missat en för att man var på lunch eller workshop, så har man helt enkelt missat den.

Så är det inte på Sveriges Holistiska Hudvårdsvecka. Eftersom eventet är online, spelas alla intervjuer och föreläsningar in så att du kan se på dem i efterhand också.

*så länge HolistiskHudvard.se finns!

Efter att du har köpt din biljett får du ett kort mail på engelska med instruktioner om att skapa din inloggning till föreläsningsportalen. Ibland kan detta mail hamna i din skräppost istället för inkorgen.

Hittar du inte mailet eller har du problem att logga in, kan du skriva till oss på support@holistiskhudvard.se eller skicka ett DM till vår Instagram så hjälper vi dig så fort vi kan, vanligtvis inom någon timme redan (dagtid)!

Logga in till föreläsningsportalen här: login.holistiskhudvard.se

Du hittar också LOGIN längst upp till höger i menyn.

Logga in till föreläsningsportalen här: login.holistiskhudvard.se

Gå till den dagen och den intervjun du har missat eller vi se om. Alla intervjuer spelas in och kan ses i efterhand. Livstidsbiljett ger dig tillgång i all tid.

Er värdinna och organisatör är Andrea Endres som är ekol. hudvårdsterapeut och kostrådgivare och grundaren av Skin Body Spirit Summit; den internationella motsvarigheten till Sveriges Holistiska Hudvårdsvecka. Just nu utbildar hon sig TRAC turism- och resekonsult på Frans Schartaus Handelsinstitut och ämnar att bli en spetskompetens inom Wellness Travel som är den snabbast växande sektorn inom turismen.

Andrea började sin resa till naturlig hudvård 2004 efter att hon var åhörare på en föreläsning om tillsatser i kosten. Det nämndes också kort om miljöovänliga och skadliga ingredienser i kosmetika vilket först var en förfärlig insikt. Men den gjorde också att Andrea insåg att hon själv kunde bestämma vad hon ville stoppa i sig och smörja på – bara hon lärde sig mer om vad kroppen och huden mår bra av samt vilken påverkan råvaror och ingredienser har på den personliga-, globala och miljöhälsan.

Med Sveriges Holistiska Hudvårdsvecka önskar Andrea att inte bara facilitera en föreläsning som har potentialen att förändra liv utan en uppsjö av föreläsningar genom att samla Sveriges främsta experter inom holistisk hudvård och hälsa i ett och samma föreläsningsvecka. Helt digitalt är det också så att alla har en chans att ta del av dessa ögonöppnande kunskaper.

Jag började ifrågasätta vad som fanns i min hudvård redan 2004 när jag lyssnade på en föreläsning om tillsatser i vår mat. Det fanns inte så många ekologiska hudvårdsprodukter på den tiden så jag skapade helt enkelt mina egna. En otroligt självstärkande kunskap.

Den naturliga hudvården med helthetstanke tog mig på en resa inte enbart till en balanserad hud som jag numera älskar och förstår mig på, trygga egenvårds- och produktval utan i andra ord också till självkännedom och tillit i min självkompetens samt en ökad förståelse för vår fantastiska värld och dess känsliga ekosystem. 

Med Sveriges Holistiska Hudvårdsvecka vill jag skänka vidare den gåvan jag har fått för alla dessa år sedan; den där ena föreläsningen som förändrade hela mitt liv.

Min största önskan (bredvid fred på jorden) är för oss kvinnor att känna oss självsäkra i vårt skinn, att vi äger våra val, våra kroppar, vårt värde – inte något eller någon annan utifrån! Naturlig, holistisk hudvård och kost var min ingång till en underbar resa jag fortfarande är på och är vad jag önskar bjuda in dig till. Välkommen till Sveriges Holistiska Hudvårdsvecka!

Möt Din Värdinna

Andrea Endres

Andrea Endres Holistisk Hudvård Social Media Portrait

Våra samarbetspartners