Utbildning i Healing Touch Massage

Utbildningen "Healing Touch Massage" av MariCare vänder sig till terapeuter som redan arbetar inom sitt yrkesområde. Kursen kombinerar energiarbete, massageteknik och användning av tyngdtäcke.

Planera redan nu vidareutbildning till höst. MariCare har som vanligt spännande kurser på gång! Läs mer om Healing Touch Massage nedan.

Healing Touch Massage

Utbildningen ”Healing Touch Massage” vänder sig till terapeuter som redan arbetar inom sitt yrkesområde. Oavsett om du är samtalsterapeut, kroppsterapeut, healer eller liknande, kommer denna utbildning utvidga din verktygslåda.

Under 2,5 dagar kommer du lära dig en metod som innefattar en energigivande taktil massage och användning av tyngdtäcke för bäddteknik.

Denna kombination av energiarbete, massageteknik och användning av tyngdtäcke ger flera fördelar, såsom:

  • Förbättrad kroppsnärvaro
  • Djup avslappning
  • Smärtlindring
  • Främjande av fysisk och mental läkning
  • Bättre sömn

Utbildningen välkomnar både kropps- och samtalsterapeuter. För de som arbetar med samtalsterapi finns möjlighet att fördjupa sina kunskaper.

Vi vet att kroppen och själen är sammanlänkade, och genom att erbjuda denna behandling kan du hjälpa dina klienter att öppna upp sig för det som behöver bearbetas och läkas mentalt.

Kursen för ”Healing Touch Massage” startar hösten 2023. Närmare sagt fredag den 1 september kl. 14.00-16.30.

Läs mer och anmäl dig hos MariCare här.

healing touch massage MariCare

Om MariCare

Marie Mohlén är en erfaren entreprenör som har arbetat med människor av alla slag och har en passion för mötet mellan människor och att utvecklas.

Hon arbetar med kroppar och själar genom olika metoder som coaching, mindfulness, mediyoga, lymfmassage, koppning och klangterapi.

Marie har en genuin önskan om att inspirera dig att leva ditt bästa liv, ha en plats att landa på och få vara precis den du är ämnad att vara.

Hennes kurser lockar deltagare från olika yrkesgrupper, inklusive chefer, ledare, pedagoger, pensionärer och arbetslösa. Det blir ofta dynamiska och lärorika möten där alla lär sig av varandras olikheter och får en insikt i hur lika vi faktiskt är.

Marie strävar efter att hjälpa människor att öppna dörrar och skapa förutsättningar för ökad medvetenhet, närvaro och tillgång till sin fulla potential.

Hon bedriver din salong Maricare Hälsocentrum på Lysviksgatan 63 i Farsta.

Hudvårdshäfte Inre & Yttre Hudvårdsprinciper

Sveriges Holistiska Hudvårdsvecka Hudvårdsguide
Hudhälsa kommer inte enbart genom hudvårdsprodukter utan till största del genom hur vi lever. Använd följande checklistor för att skapa bättre rutiner som får din hud att stråla lika mycket som din själ – skapa välmående genom helhet!

Dela:

Search

Om bloggen Holistisk Hudvård

Här hittar du kunskap och inspiration från Sveriges främsta hälsoinspiratörer inom holistisk hudvård som hjälper dig att förstå dig på din hud.

Bloggen belyser hur hud, kropp, själ och miljö hänger ihop och hur du äntligen kan skapa frisk och vacker hud du stortrivs i! 

Du kommer också få tips om om event och utbildningar som delar vårt helhetstänk.

Har du tips eller vill du skriva för oss? Hör av dig till hejsan@holistiskhudvard.se

Säg hej på:

Mest lästa:

Holistisk Hudvård

Relaterade inlägg