Turkos erbjuder personlig shopping utan kostnad

Prioriterar du din hud? Nu erbjuder Turkos Personlig shopping utan kostnad! 10 minuter kompetent vägledning på telefon på en bokad tid med en av klinikens erfarna terapeuter.

Behöver du kompetent hjälp att välja rätt produkter för din hud?

Nu erbjuder Turkos Personlig shopping utan kostnad! 10 minuter kompetent vägledning på telefon på en bokad tid med en av klinikens erfarna terapeuter.

Det här är en trygg och bekväm tjänst för dig som prioriterar din hud och hälsa och önskar hjälp att välja rätt produkter för dig. Det finns lediga tider på BokaDirekt för behandling och rådgivningar, både distans och på kliniken.

”Unna dig en stunds omtanke hos oss, så stärker du ditt immunförsvar och får lite extra energi.” säger Gabriela & Helene från Turkos.

När du använder den här tjänsten så får du 199 kr att handla produkter för. Du får alltså samtalet helt gratis!

Helene Nilsson & Gabriela Lexmyr Lindström, Terapeuter på Turkos
Helene Nilsson & Gabriela Lexmyr Lindström, Terapeuter på Turkos

Funktionsmedicinsk Hudvård

Gabriela Lexmyr Lindström & Helene Nilsson har tidigare medverkat på Sveriges Holistiska Hudvårdsvecka (SHH) både 2021 och 2022. Båda terapeuterna besitter en otrolig kunskap om huden, hälsan och hur allting hänger ihop.

2021 föreläste Gabriela Lexmyr Lindström om ”Inre och yttre hudvård för alla: råd vid rosacea, perioral dermatit och akne.” Se SHH 2021. Och 2022 föreläste både Gabriela Lexmyr Lindström & Helene Nilsson om ”Funktionsmedicinsk hudvård: hur lymfflöde, inflammation och histaminintolerans påverkar den känsliga och reaktiva huden”. Se SHH 2022.

Använd koden SHH200IG och få 200kr rabatt!

Om Turkos

På Turkos jobbar terapeuterna med inre och yttre hudvård och med hälsa och välmående. Med andra ord: Holistisk hudvård. I kliniken ges hudvårdsbehandlingar och manuella kroppsbehandlingar.

I behandlingarna kombineras flera olika metoder för att få bra och hållbara resultat. Bland annat lymfdränage, medicinsk laserbehandling och aromaterapi.

Du kan få rådgivningar och funktionsmedicinska konsultationer, både i kliniken och på distans. I konsultationen tas fram en personlig handlingsplan tillsammans med klienten, med konkreta mål och aktiviteter i livsstil som ger ett önskat förbättrat välmående. Som underlag används olika tester och analyser för att se vad som blir bästa strategin.

Turkos erbjuder olika tester bland annat hårmineralanalys, födoämnesanalys, histaminprover m.m. samt olika behandlingar alltid med naturliga hudvårdsprodukter:

  • Ansiktsbehandling – Ekologiska ansiktsbehandlingar, avslappnande och resultatinriktade för respektive hudtillstånd.
  • Aromamassage – Kroppsbehandlingar med aromaterapeutiska kroppsoljor som förstärker effekten av massagen och stimulerar sinnet.
  • Manuellt Lymfdränage enligt Dr. Vodder – Den klassiska tekniken för lymfdränage med vetenskapligt fastställd effekt, godkänd av Socialstyrelsen för behandling i vården. Lymfdränage ges för ansiktet och för kroppen.
  • Medicinsk Laserterapi – Behandling med medicinskt godkänd laserutrustning typ LLLT (Low-effect Laser Light Therapy) som stimulerar cellernas mitokondrier och reducerar inflammation, dämpar smärta, stimulerar cellförnyelse, stödjer lymfflöde.
  • Funktionsmedicinska hälsokonsultationer – En omfattande handlingsplan för ett antal månader där klienten får regelbunden coacning och stöd i form av rådgivningar och behandlingar. Handlingsplanen baseras på en utförlig kartläggning av hälsa, välmående och livsstil och relevanta tester och analyser.
  • Hälsorådgivningar på Klinik – Kortare och längre rådgivningar med coachning och stöd kring ett visst område i klientens hudvård, hälsa och välmående. Utförs på kliniken, och kan kombineras med behandling.
  • Hälsorådgivningar Distans – Kortare och längre rådgivningar med coachning och stöd kring ett visst område i klientens hudvård, hälsa och välmående. Utförs på distans.
  • Hårmineralanalys – Analys av ackumulerad mineralstatus i klientens vävnad. Provet tas i klientens hår som växt och samlat upp mineraler under ca 3 månader, som analyseras i laboratorium. Analysen ger besked om näringsupptag, eventuell förekomst av tungmetaller och eventuella obalanser i mineralstatus, som i sin tur indikerar funktion i organ och hormonsystem.
  • Födoämnesintoleransprov – Kartläggning av intolerans av immunologisk typ IgA och IgG mot olika födoämnen (mat, dryck och godis), med rådgivning om kosthållning enligt uteslutning och rotation.

Om Gabriela Lexmyr Lindström & Helene Nilsson

Gabriela och Helene är utbildade inom funktionsmedicin, hormoner, klinisk aromaterapi, dipl. lymfterapeuter enligt Dr Vodder, Cert. Hårmineralanalys, Cert. Födoämnesintolerans, Fytoterapi och ett flertalet manuella terapier samt medicinsk laser och nutrition.

Gabriela är också dip. ekologisk hudvårdsterapeut och har genomgått vidareutbildningar inom hudvård, kroppsläsning och har en basmedicinsk utbildning.

Helene är skolmedicinskt utbildad (ssk), klassisk homeopat, med flertal vidareutbildningar inom kost och näring, kinesisk medicin, TCM koppning, frisk- och hudvårdsterapeut m.m.

Hela livet har de båda varit intresserad av hälsa och hudvård och delar samma passion för lärande och kunskap.

Connecta med Turkos på Instagram @turkossweden eller gå och botanisera på deras hemsida eller boka en behandling via BokaDirekt. Du kan som sagt också boka den kostnadsfria tjänsten Personlig Shopping för att hitta naturlig hudvård som passar dig.

Få Inre & Yttre Hudvårdsprinciper GRATIS

Sveriges Holistiska Hudvårdsvecka Hudvårdsguide

Intresserad av holistisk hudvård? Fyll i dina uppgifter så skickas checklistan till din inkorg!

Dela:

Sök

Om bloggen Holistisk Hudvård

Här hittar du kunskap och inspiration från Sveriges främsta hälsoinspiratörer inom holistisk hudvård som hjälper dig att förstå dig på din hud.

Bloggen belyser hur hud, kropp, själ och miljö hänger ihop och hur du äntligen kan skapa frisk och vacker hud du stortrivs i! 

Du kommer också få tips om om event och utbildningar som delar vårt helhetstänk.

Har du tips eller vill du skriva för oss? Hör av dig till hejsan@holistiskhudvard.se

Säg hej på:

Mest lästa:

Holistisk Hudvård

Relaterade inlägg