Natural Beauty Peer Accelerator Circle – Mastermind för dig som driver ett naturligt skönhetsmärke

Tillsammans med Natural Beauty Directory har vi nu lanserat Peer Accelerator Circle. En månadsvis Mastermind för dig som driver ett varumärke inom naturkosmetik. Genom strukturerade sammankomster och en coachande approach, syftar cirkeln att hjälpa dig att framgångsrikt navigera det naturliga skönhetsvarumärkets affärslandskap.

Nylansering av Peer Accelerator Circle

Tillsammans med Natural Beauty Directory har vi nu lanserat Peer Accelerator Circle. En månadsvis, online Mastermind för dig som driver ett varumärke inom naturkosmetik.

Den 13 April var startskottet för vår första grupp där olika aktörer inom norden har deltagit och kommer fortsätta träffas ytterligare tre gånger.

Genom strukturerade sammankomster och en coachande approach, syftar cirkeln till att hjälpa dig att framgångsrikt navigera det naturliga skönhetsvarumärkets affärslandskap.

Pilotgruppen är i full gång!

Den 13 april lanserades den första omgången av Peer Accelerator Circle i form av en handplockad pilotgrupp med en handfull skandinaviska entreprenörer som vill hitta gemenskap och påskynda sitt företagande.

Driver du ett naturkosmetisk varumärke?

Om du är en entreprenör för ett naturligt skönhetsmärke eller om du har eller äger ett naturkosmetiskt varumärke och är intresserad av att gå med i Peer Accelerator Circle, hör av dig till oss!

Är du återförsäljare, tillverkare, certifiering eller på annat sätt involverad i branschen kan du också höra av dig till oss då vi söker efter föreläsare.

Vårgruppen 2023 är fullbokad men du kan anmäla ditt intresse för nästa pilotgrupp med start hösten 2023 genom att mejla circle@naturalbeauty.directory eller läs mer här: www.naturalbeauty.directory/circle 

Är du återförsäljare, tillverkare, certifiering eller på annat sätt involverad i branschen?

Är du återförsäljare, tillverkare, certifiering eller på annat sätt involverad i branschen kan du också höra av dig till oss då vi söker efter föreläsare. Ta kontakt med oss och mejla circle@naturalbeauty.directory

Föranmäl ditt intresse för Sveriges Holistiska Hudvårdsvecka 7-14 mars 2024 & få en gåva!

Sveriges Holistiska Hudvårdsvecka Hudvårdsguide
Intresserad av holistisk hudvård? Fyll i dina uppgifter och bli notifierad när det är dags för Sveriges Holistiska Hudvårdsvecka 2024 + få en gåva!

Dela:

Sök

Om bloggen Holistisk Hudvård

Här hittar du kunskap och inspiration från Sveriges främsta hälsoinspiratörer inom holistisk hudvård som hjälper dig att förstå dig på din hud.

Bloggen belyser hur hud, kropp, själ och miljö hänger ihop och hur du äntligen kan skapa frisk och vacker hud du stortrivs i! 

Du kommer också få tips om om event och utbildningar som delar vårt helhetstänk.

Har du tips eller vill du skriva för oss? Hör av dig till hejsan@holistiskhudvard.se

Säg hej på:

Mest lästa:

Holistisk Hudvård

Relaterade inlägg