Organic Beauty Awards 2023

Organic Beauty Awards 2023 hålls nu på fredag 21 april i Stockholm. Från kl 10.30 är det öppet hus till minimässa med utställare av naturlig hudvård och vid 15 börjar prisutdelningen av Organic Beauty Awards 2023

Ses vi på Organic Beauty Awards 2023?

Organic Beauty Awards 2023 hålls nu på fredag 21 april i Stockholm. Från kl 10.30 är det öppet hus till minimässa med utställare av naturlig hudvård och vid 15 börjar prisutdelningen av Organic Beauty Awards 2023

Självklart kommer vi vara på plats och hoppas kunna träffa många av våra fantastiska föreläsare IRL – in real life inte bara på skärmen. Vi ser fram emot nya intryck från och knyta nya kontakter med naturkosmetikens tankeledare!

Förresten, visste du att det var Iván Valencia som var initiativtagaren till Organic Beauty Awards för många år sedan? Den 17 mars bjuder han på kostnadsfri föreläsning här på HolistiskHudvard.se. Läs mer och anmäl dig till föreläsningen här.

Numera är det branschorganisationen NOC Sweden som är organisationen bakom OBA. Och du som arbetar i branschen, driver en agentur, har ett eget varumärke, en salong, butik eller annat kan bli medlem där. Läs mer om NOC Sweden här.

Produkterna i Organic Beauty Awards

Så här skriver OBA:

”ALLA produkter som är med i Organic Beauty Awards bedöms utifrån ett testformulär med kriterierna effekt, känsla, applikation och intryck? Samtidigt genomgår ALLA produkter granskning av våra innehållsexperter så att kraven uppfylls för att medverka.

Med andra ord genomgår ALLA produkter en utomordentlig granskning av oberoende personer, vilket resulterar i att Organic Beauty Awards är en kvalitetstävling för naturlig hud- och skönhetsprodukter.”

Du kan se alla nominerade produkter på Organic Beauty Awards hemsida här.

Sugen på mer hudvård?

Föranmäl ditt intresse för Sveriges Holistiska Hudvårdsvecka 7-14 mars 2024 & få en gåva!

Sveriges Holistiska Hudvårdsvecka Hudvårdsguide
Intresserad av holistisk hudvård? Fyll i dina uppgifter och bli notifierad när det är dags för Sveriges Holistiska Hudvårdsvecka 2024 + få en gåva!

Dela:

Sök

Om bloggen Holistisk Hudvård

Här hittar du kunskap och inspiration från Sveriges främsta hälsoinspiratörer inom holistisk hudvård som hjälper dig att förstå dig på din hud.

Bloggen belyser hur hud, kropp, själ och miljö hänger ihop och hur du äntligen kan skapa frisk och vacker hud du stortrivs i! 

Du kommer också få tips om om event och utbildningar som delar vårt helhetstänk.

Har du tips eller vill du skriva för oss? Hör av dig till hejsan@holistiskhudvard.se

Säg hej på:

Mest lästa:

Holistisk Hudvård

Relaterade inlägg