Pilotgrupp för dig som driver ett naturligt hudvårdsmärke startar i slutet av September

Anmäl dig till nästa Pilotgrupp med start i mitten av september. Upptäck Gemenskapen i Peer Accelerator Circle - Din Väg till Framgång inom Naturlig Skönhet

Upptäck Gemenskapen i Peer Accelerator Circle – Din Väg till Framgång inom Naturlig Skönhet

Vi är riktigt glada över att berätta att vår första testomgång av Peer Accelerator Circle är nu avslutad, och det har verkligen varit en spännande resa! Nu öppnar vi upp för ännu en testgrupp med start i mitten av september.

Hur gick det för första pilotgruppen av Peer Accelerator Circle?

Förutom två bonusträffar, har vi har haft tre strukturerade Masterminds tillsammans där vi har testat upplägget och en del av innehållet. 

Struggles, Strengths & Solutions
I form av en interaktiv workshop med en coachande approach, har vi i detalj identifierat vilka hinder som står i vägen för tillväxt. Och hur dessa kan överkommas. Som bonusresurs fick medlemmarna tillgång till en TikTik Training.

Marketing Roadmap
Den här workshoppen resulterade i en stor bruttolista av strategier men magin låg i att varje medlem formulerade tydliga nästa steg i sin marknadsföringsplan för omedelbar handling. ”Fokus, Inspiration & Klarhet” är några känslor medlemmarna gick hem med. Alla fick med sig en beprövad mall att använda för samarbeten.

*Special Guest* Retailer Relationships & Shipping
Vår sista sammankomst gästades av en återförsäljare med över 30 år i branschen och bas i Sverige men som verkar internationellt och specialiserar sig på nordiska naturliga varumärken. Vi lärde oss hur ens varumärke kan säljas på den brittiska marknaden, hur man kan stå ut från mängden, prissättning och mycket mer.

Pilotgrupp naturkosmetik

Vad är Peer Accelerator Circle?

Tillsammans med Natural Beauty Directory, som också ligger bakom Nordic Natural Beauty Awards och European Natural Beauty Awards, har vi dragit igång något som kallas Peer Accelerator Circle. 

Visst är det så att du alltid  arbetar I din verksamhet, eller hur? Du gör de dagliga uppgifterna som verkar aldrig ta slut… 

Peer Accelerator Circle är strukturerad tid för att arbeta din verksamhet för att målinriktad utveckla den! 

Cirkeln är en professionell medlemsprenumeration som erbjuder intima månatliga online-masterminds, workshops och möten med nyckelpersoner från branschen för entreprenörer som driver ett naturkosmetiskt varumärke eller funderar på att starta ett. 

Vår vision är att skapa gemenskap och stötta dig i att skapa struktur och navigera affärslandskapet. Din framgång är allas framgång! Vår drivkraft är att positionera naturliga kosmetika som det självklara valet för alla.

Pilotgrupp naturkosmetik

Anmäl dig till nästa Pilotgrupp med start i mitten av september

Vi har redan förberett nästa testgrupp med start i slutet av september och du är inbjuden!

  • Funderar över eller har du redan startat ditt egna naturkosmetiska varumärke?
  • Vill du vara en del av en community som stöttar varandra för framgång?

Då är Peer Accelerator Circle definitivt något för dig!

Anmäl ditt intresse

Du kan läsa mer om Peer Accelerator Circle och skriva upp dig på väntlistan här.

Vi kommer då personligen kontakta dig med mer information om nästa testgrupp. Du kan också mejla oss på circle@naturalbeauty.directory

Pilotgrupp naturkosmetik

Hudvårdshäfte Inre & Yttre Hudvårdsprinciper

Sveriges Holistiska Hudvårdsvecka Hudvårdsguide
Hudhälsa kommer inte enbart genom hudvårdsprodukter utan till största del genom hur vi lever. Använd följande checklistor för att skapa bättre rutiner som får din hud att stråla lika mycket som din själ – skapa välmående genom helhet!

Dela:

Search

Om bloggen Holistisk Hudvård

Här hittar du kunskap och inspiration från Sveriges främsta hälsoinspiratörer inom holistisk hudvård som hjälper dig att förstå dig på din hud.

Bloggen belyser hur hud, kropp, själ och miljö hänger ihop och hur du äntligen kan skapa frisk och vacker hud du stortrivs i! 

Du kommer också få tips om om event och utbildningar som delar vårt helhetstänk.

Har du tips eller vill du skriva för oss? Hör av dig till hejsan@holistiskhudvard.se

Säg hej på:

Mest lästa:

Holistisk Hudvård

Relaterade inlägg