GRATIS Föreläsning: Utmärk dig som hudvårdsspecialist – 3 viktiga metoder för framgång!

Vem är du som hudproffs? Känner du dig i samklang med dina erbjudanden eller gör du bara som andra gör? Vi anordnar vår första internationella föreläsning! Upptäck hur du kan stå ut från mängden med hudproffset Maria Rylott-Byrd från England.

Gratis föreläsning med korneoterapeuten och hudvårdsspecialist Maria Rylott-Byrd från England

Vi bjuder in till gratis, internationell föreläsning med korneoterapeuten Maria Rylott-Byrd, medgrundare till Skin Professionals UK™.

Föreläsningen var den 27 juni 2023 men du kan se reprisen genom att anmäla dig nedan.

Ta del av vår första internationella föreläsning! Den är på engelska (3 WAYS TO SHINE AS A SKIN PRO) och riktar sig främst till dig som är hudterapeut och vill skilja sig från mängden.

Föreläsningen går igenom följande metoder:

  1. Förstå vem du är som hudexpert så att du kan forma din behandlingsmeny i samklang med dig.
  2. Arbeta med professionalitet och integritet.
  3. Aldrig sluta lära dig och ständigt strävar efter att höja ribban.
Vi avslutar med en spännande diskussionsrunda där Maria kommer förklara sin egen ethos samt vad korneoterapi innebär. Anmäl dig nedan!

Vem är du som hudproffs?

Känner du dig i samklang med dina erbjudanden eller gör du bara som andra gör?

Genom att ta tid för att utvärdera dig själv och hur du vill arbeta är grundläggande för din framgång som hudterapeut. 

Med föreläsningen Maria Rylott-Byrd, ämnar vi till att hjäpla dig definera vem du är som hudproffs och hur du kan arbeta med integritet och bli en framstående hudterapeut.

När & var är föreläsningen?

Anmäl dig för att se reprisen.
Kostnad: Gratis
Plats: Online, anmäl dig nedan

Vad är korneoterapi?

Maria kommer också dela med sig av sin egna ethos och förklara mer om ”corneotherapy” (svenska: korneoterapi) och varför det är det intelligenta sättet att ta hand om huden på.

Har du aldrig hört talas om korneoterapi? Här en kort sammanfattning:

Korneoterapi är en behandlingsmetod inom hudvård som fokuserar på att återställa och stärka hudens naturliga barriärfunktion. Det innebär att man tar hänsyn till hudens fysiologiska processer och försöker balansera den genom att använda ingredienser och metoder som är skonsamma och liknar hudens egna.

Korneoterapi betonar vikten av att återfukta, skydda och bevara hudens hälsa genom att förhindra överdriven exfoliering och irritation. Genom att använda sig av denna metod strävar man efter att stärka hudens självläkningsförmåga och uppnå en friskare och mer balanserad hud.

Om Maria Rylott-Byrd

Maria har varit verksam inom branschen i 35 år. Hon utbildade sig till skönhetsterapeut på 80-talet. Redan från första dagen var Marias passion att hjälpa människor att må bättre i sin egen hud. Hon är utbildad vid det prestigefyllda Champneys College och fick sina CIBTAC- och CIDESCO-kvalifikationer. 

Under åren har branschen förändrats mycket, liksom vår förståelse för hudvård. Det är dessa ständiga utvecklingar som har drivit Maria att specialisera sig och hitta sin kallelse som korneoterapeut.

Marias mantra har alltid varit att prioritera hudens hälsa. Därför passar korneoterapi perfekt in i hennes ethos.

Bredvid att jobba på egen klinik, är Maria mentor för andra hudterapeuter som är egenföretagare och behöver hjälp och riktning i sin verksamhet.

Bakgrunden till föreläsningen

Genom vårt internationella systerevent, Skin Body Spirit Summit, har jag (Andrea, grundaren till HolistiskHudvard.se) tidigare arbetat ihop med Maria som gästföreläsare. Det var så otroligt lärorikt och inspirerande att jag har väntat på en chans att få dela hennes kunskap med er.

Korneoterapi är en otroligt spännande metod och synsätt på att återbygga hudhälsa. Själv har jag gått intoduktionskursen Understanding CorneotherapyInternational Association for Applied Corneotherapy (I.A.C.).

Eftersom jag inte kan hitta en svensk korneoterapeut, är jag otroligt glad och stolt över att Maria vill dela med sig av sina kunskaper för oss. Som framgångsrik klinikägare, vill hon hjälpa andra hudterapeuter att utmärka sig så att fler människor kan bli hjälpta med sina hudproblem. Något som jag tror ni kommer uppskatta väldigt mycket!

Så, se till att reservera din plats och blocka tid i din kalender! Vi ses online.

Hudvårdshäfte Inre & Yttre Hudvårdsprinciper

Sveriges Holistiska Hudvårdsvecka Hudvårdsguide
Hudhälsa kommer inte enbart genom hudvårdsprodukter utan till största del genom hur vi lever. Använd följande checklistor för att skapa bättre rutiner som får din hud att stråla lika mycket som din själ – skapa välmående genom helhet!

Dela:

Search

Om bloggen Holistisk Hudvård

Här hittar du kunskap och inspiration från Sveriges främsta hälsoinspiratörer inom holistisk hudvård som hjälper dig att förstå dig på din hud.

Bloggen belyser hur hud, kropp, själ och miljö hänger ihop och hur du äntligen kan skapa frisk och vacker hud du stortrivs i! 

Du kommer också få tips om om event och utbildningar som delar vårt helhetstänk.

Har du tips eller vill du skriva för oss? Hör av dig till hejsan@holistiskhudvard.se

Säg hej på:

Mest lästa:

Holistisk Hudvård

Relaterade inlägg