Möt Dr. A. Sharma: Ayurveda Expert av Världsklass

Sverige välkomnar Ayurveda experten Dr. A. Sharma - en av de mest framstående auktoriteter inom den ayurvediska läkekonsten. Han kommer besöka både Stockholm, Göteborg och Orust.

Under första delen av november välkomnar Sverige Ayurveda expert Dr. A. Sharma – en av de mest framstående auktoriteter inom den ayurvediska läkekonsten. Han kommer besöka både Stockholm, Göteborg och Orust.

Möt Ayurveda Experten Dr. A. Sharma

Mellan 2-13 november 2023 har du en unik möjlighet att boka in dig på föreläsning eller en personlig konsultation med Dr. Sharma på Riddarkliniken (Stockholm), Hagabadet, Hindu Templet (Göteborg) eller Hotell & SPA Varvet i Ellös på Orust.

Denna spännande ayurvedaturné arrangeras av Lars Olsson från Lakshmi som dessutom bjuder in på Öppet Hus med Dr. Sharma som hedersgäst på Hotell & SPA Varvet i Ellös på Orust.

Liten hemlis: Lakshmi planerar att starta ett Ayurveda SPA på Hotell Varvet och ger 50% rabatt på behandlingar under Öppet Hus.

>> Hela programmet med bokningslänkar och nummer hittar du här.

Behöver du mer info, kontakta lars@lakshmi.se

Om Dr. Sharma - Ayruveda Expert

Dr. A. Sharma är en erkänd auktoritet inom Ayurveda, med en imponerande bakgrund som inkluderar en Bachelor-examen i Ayurvedisk Medicin och Kirurgi (BAMS) och jobbar internationellt för att sprida Ayurveda.

Under flera år har han arbetat som rådgivare åt den Indiska regeringen i frågor kring Ayurveda. I september 2023 föreläste han om Ayurveda på G20 mötet i Indien.

Dr Sharma har även arbetat hos världens största tillverkare av Ayurveda ört- och kosttillskott, som forsknings- och utvecklingschef och har vid flera tillfällen blivit officiellt inbjuden till olika länders ”Head of State” tex i Colombia.

I Sydamerika undervisar han läkare i Ayurveda men arbetar också mycket med enskilda personers hälsa och har aktivt bidraget till bättre hälsa för många människor med svåra sjukdomar. Läs mer på hemsidan: www.ayurvedatoday.org

Dr A. Sharma är en väldigt populär föredragshållare i Indien men även internationellt och han har besökt Sverige ett flertal tillfälle. Han säger att han trivs väldigt bra i Norden och Sverige och är glad att få komma tillbaka igen.

Vill du lära dig mer?

Hudvårdshäfte Inre & Yttre Hudvårdsprinciper

Sveriges Holistiska Hudvårdsvecka Hudvårdsguide
Hudhälsa kommer inte enbart genom hudvårdsprodukter utan till största del genom hur vi lever. Använd följande checklistor för att skapa bättre rutiner som får din hud att stråla lika mycket som din själ – skapa välmående genom helhet!

Dela:

Sök

Om bloggen Holistisk Hudvård

Här hittar du kunskap och inspiration från Sveriges främsta hälsoinspiratörer inom holistisk hudvård som hjälper dig att förstå dig på din hud.

Bloggen belyser hur hud, kropp, själ och miljö hänger ihop och hur du äntligen kan skapa frisk och vacker hud du stortrivs i! 

Du kommer också få tips om om event och utbildningar som delar vårt helhetstänk.

Har du tips eller vill du skriva för oss? Hör av dig till hejsan@holistiskhudvard.se

Säg hej på:

Mest lästa:

Holistisk Hudvård

Relaterade inlägg