Bli Naturkosmetisk Frisk & Skönhetsterapeut

Bli Naturkosmetisk Frisk & Skönhetsterapeut innan prishöjning!

Tre60naturkosmetik höjer sina priser den 1 april. Passa på att anmäla dig innan prishöjningen för att betala nuvarande pris.

Du kan alltså gå en utbildning som startar efter 1 april och fortfarande betala nuvarande pris. Huvudsaken är att anmälan har kommit in innan prishöjningen. OBS det kan bli fullbokat!

  • Pris Naturkosmetisk Frisk & Skönhetsterapeut 11.000kr, höjs till 14.000kr
  • Pris Hot Stone Massage  2900kr, höjs till 3500kr
  • Pris Pedikyr 2900kr, höjs till 3500kr

👉 Läs mer om Tre60Naturkosmetiks utbildningar här.

Om skolan Tre60Naturkosmetik

År 2018 övertog Tre60naturkosmetik verksamheten från Ewas Utbildning. Ewas Utbildning har varit verksam inom hudvårdsutbildning i över 20 år och har utbildat ett flertal terapeuter.

Tre60Naturkosmetik har valt att behålla den erfarenhet som Ewas Utbildning har samlat på sig under alla år samtidigt som vi har förnyat och utvecklat verksamheten.

Ewa-Mari är fortfarande verksam som huvudlärare för den praktiska delen av utbildningen.

Angelika Tjernström är VD och huvudansvarig för alla utbildningar. Som elev möter du henne i många av de teoretiska momenten i utbildningen.

Andra lärare som undervisar är Tova Lindberg som arbetar med makeup och maskinlära och Zara Schwartz som arbetar som lärare på skolan.

HÖG KOMPETENS

Hela lärarstyrkan sitter på en imponerande kollektiv kunskaper och erfarenheter. Du är alltså i trygga händer under och efter din utbildning.

Angelika är utbildad civilekonom, undersköterska, kostrådgivare, personlig tränare och Hälso- & Livsstilsterapeut.

Ewa-Mari är utbildad Hudterapeut, International Beauty Therapist, makeupartist, färg- och stilkonsult, nagelterapeut, manikyrist, naturterapeut, friskvårdsmassör och SPA-terapeut.

Tova är utbildad Naturkosmetisk Hud & SPA-terapeut och har grund- och vidareutbildning inom makeup samt är kostrådgivare.

Zara driver sin salong Studio HS och Skinfinity i Krokom cirka 2,5 mil utanför Östersund. Zara är Naturkosmetisk Hud & SPA-terapeut och PhiBrow Artist.

Teamet drivs av sina fantastiska värderingar som vi delar med dem till 100%!

TRE60NATURKOSMETIKS VÄRDERINGAR

Tre60naturkosmetik står för 360 grader, en hel cirkel, där naturen och människan hör ihop utan början och slut. Ett evigt kretslopp. Som terapeut utbildad hos Tre60naturkosmetik ska du se till hela människan. Din insida som hör ihop med hur du lever, äter och rör på dig tillsammans med ditt mentala välmående är lika viktigt som vad du smörjer på utsidan.

Angelika föreläste på Sveriges Holistiska Hudvårdsvecka 2022 om Näring och livsstil som hudvård. Du kan fortfarande köpa tillgång till alla våra event i efterhand.

Få Inre & Yttre Hudvårdsprinciper GRATIS

Sveriges Holistiska Hudvårdsvecka Hudvårdsguide

Intresserad av holistisk hudvård? Fyll i dina uppgifter så skickas checklistan till din inkorg!

Dela:

Sök

Om bloggen Holistisk Hudvård

Här hittar du kunskap och inspiration från Sveriges främsta hälsoinspiratörer inom holistisk hudvård som hjälper dig att förstå dig på din hud.

Bloggen belyser hur hud, kropp, själ och miljö hänger ihop och hur du äntligen kan skapa frisk och vacker hud du stortrivs i! 

Du kommer också få tips om om event och utbildningar som delar vårt helhetstänk.

Har du tips eller vill du skriva för oss? Hör av dig till hejsan@holistiskhudvard.se

Säg hej på:

Mest lästa:

Holistisk Hudvård

Relaterade inlägg