12 Kurser om Kost för Huden: Ät Dig Vacker med Skin Nutrition Institute

Superspännande kurser om kost för huden. Ät dig vacker och lär dig exakt hur! Passar terapeuter som vill utöka sin expertis men också den nyfikna skönhetsentusiasten! Vi älskar gedigen KUNSKAP istället för ytliga quick fix!

I en värld där quick fixes och ytliga lösningar ofta tar över, är det uppfriskande att stöta på en utbildningsplattform som sätter kunskap och gedigna metoder i centrum! Kost för huden är vad hela skolan handlar om!

Brittiska Skin Nutrition Institute har just släppt en rad spännande utbildningar som fokuserar på kostens roll för en hälsosam och strålande hud.

Deras vision är en värld där hudterapeuter och andra wellness-terapeuter är utrustade med kunskap och expertis för att erbjuda sina klienter de mest effektiva, hälsosamma och hållbara lösningarna för hudhälsa.

Skönhet kommer inifrån och hudvård är inte bara skin-deep. Du går på djupet genom att fokusera på kost för huden. En frisk och strålande hy börjar med friska, juiciga celler.

*köper du en kurs via vår länk, får vi en liten kompensation som inte kostar dig extra och hjälper oss att fortsätta driva HolistiskHudvard.se.

Ett djupdyk i kost för huden: Skin Nutrition Institute's utbildningar

Skin Nutrition Institute, baserat i England, erbjuder en imponerande samling av online-utbildningar som verkligen går på djupet när det gäller att förstå hur kosten påverkar huden. 

Oavsett om du är intresserad av att förstå sambandet mellan näring och hudhälsa eller vill specialisera dig inom specifika områden som hudmikrobiom eller hudens åldrande, har de kurser som passar dina behov.

Diplomera i till exempel ”Integrative Nutridermatolgy®”, en djupgående kurs som inte bara utforskar hur olika näringsämnen påverkar hudens utseende och hälsa, utan också integrerar denna kunskap med den senaste forskningen inom dermatologi. Kursen hjälper dig att behandla hudproblem såsom akne, eksem eller psoriasis med fler med växtbaserad näring och funktionell mat.

Praktiska Kunskaper till Förmånliga Priser

Vill du också fördjupa dig i kost för huden eller bättre sagt nutricosmetics? Då har du kommit helt rätt! Vi känner inte till någon annan skola som erbjuder ett så brett utbud av ackrediterade kurser för just kost och huden.

Och, hör här, ibland erbjuder Skin Nutrition Institute olika paketerbjudanden att utforska!

Just nu och fram till slutet av augusti kan man köpa alla 8 kursers och 4 verktygslådor specifikt för terapeuter i ett och samma stora ”Summer Bundle” paket för endast €997 (ca 10.800kr).

Det är en unik möjlighet att få en bred förståelse om kost för huden och applicera denna kunskap i praktiken – både i hemmet och på salongen.

Kosten som Grund för Strålande Hud - alla Kurser:

 • Certificate: Juice Therapy for Skin Health $997
 • Certificate: Superfood Formulation for Skin Health $750
 • Certificate in Beauty Nutrition $500
 • Advanced Skin Hydration Biomechanics $197
 • Cacao Bioactives for Skin Health $50
 • Skin Microbiome Health $97
 • Dietary Sunscreen $97
 • Gut-Skin Axis and Ageing $197
 • Menopause, Hormonal Skin-Ageing and Diet $197
 • Collagen Biosynthesis and Dietary Interventions $197
 • Skin Hydration 101 $9
 • Nutridermatology® Certificate $997

Alla dessa kurser ingår i det stora ”Summer Bundle” som just nu och två veckor framåt finns till ett kraftigt reducerat i pris!

Skapa vacker, återfuktad och hälsosam hud inifrån

Genom att lära oss om specifika näringsämnen som främjar kollagenproduktion, bibehåller hudens fuktighet och stödjer en hälsosam hudmikrobiom, kan vi ta mer kontroll över vår egen hudhälsa.

Att gå en kurs hos Skin Nutrition Institute innebär inte bara att få kunskap om kostens betydelse för huden, utan också att bli en del av en global gemenskap av hudvårdsentusiaster och terapeuter som delar samma passion för äkta och hållbar hudvård.

Så nästa gång du funderar över hur du kan uppnå en vacker och strålande hud, tänk på att svaret kan finnas i ditt kök. 

Skin Nutrition Institute erbjuder en väg till att förstå kostens kraft för huden på en nivå som sträcker sig bortom snabba lösningar och istället sätter kunskap och hållbarhet i förarsätet. 

Med deras ackrediterade utbildningar kan du verkligen äta dig vacker – från insidan och ut.

Sugen på att skapa egen hudvård?

Dela:

Om bloggen Holistisk Hudvård

Här hittar du kunskap och inspiration från Sveriges främsta hälsoinspiratörer inom holistisk hudvård som hjälper dig att förstå dig på din hud.

Bloggen belyser hur hud, kropp, själ och miljö hänger ihop och hur du äntligen kan skapa frisk och vacker hud du stortrivs i! 

Du kommer också få tips om om event och utbildningar som delar vårt helhetstänk.

Har du tips eller vill du skriva för oss? Hör av dig till hejsan@holistiskhudvard.se

Säg hej på:

Mest lästa:

Holistisk Hudvård

Relaterade inlägg